Naučíme vás uvařit tento pravý italský pokrm ze severoitalského města Milano. Je to jedno z nejjednodušších krémových rizot na přípravu a vyniká svou výraznou chutí a barvou díky vzácnému šafránu.
Rady a tipy - blog, Strana 3
3 delikatesy z táboráku Konec dubna je tu a s ním i pálení čarodějnic a opékání u tábo...
V tento den bylo zvykem vařit a konzumovat zelené pokrmy, a to především polévky ze surovin, které byly v tuto roční dobu k dispozici – kopřivy, jarní cibulka, petržel, kapusta, špenát…
A právě ze špenátu si uděláme jednoduchý krém, který vás rozhodně zasytí.
Všichni určitě známe typické jednoduché sladké palačinky s marmeládou, těsto z bílé mouky a mléka. Ovšem na slané palačinky se tato směs přece jen moc nehodí. Proto vám přinášíme recept na těsto na francouzské slané palačinky neboli galettes. |
Vietnamská polévka – Phở bò V českém nádobí nemusíte vařit jen česká jídla. Co takhle ...
Recept na vynikající brownies dort Pro ty z vás, kdo snad zapomněl na valentýnský dáre...
TIP na Valentýnskou večeři Dopřejte si se svým partnerem na Valentýna trochu toho lux...
K chladnému počasí prostě patří zabíjačkové pochoutky. Jednou z nich jsou i škvarky. A aby...
Ke chladnému zimnímu počasí patří tradiční česká zabíjačková pochoutka – jitrnice. Pro ty z vás...
Jak uvařit ten nejhřejivější svařák? Je tu nejkrásnější období roku a s ním i vánoční tr...