Vykošťovací nože
Vykošťovací nůž se používá k oddělení syrového masa od kostí. Díky speciálnímu tvaru a ostré špičce čepele lze s tímto nožem rozřezat klouby a účinně odstranit šlachy i kousky kůže. Většina vykosťovacích nožů má rovnou nebo mírně zakřivenou čepel s pružnou nebo pevnou čepelí.
Délka čepele: 175 mm Celková délka: 315 mm Hmotnost: 100 g
Délka čepele: 150 mm Celková délka: 295 mm Hmotnost: 93 g
Délka čepele: 150 mm Celková délka: 290 mm Hmotnost: 95 g
Délka čepele: 130 mm Celková délka: 270 mm Hmotnost: 85 g
Délka čepele: 125 mm Celková délka: 270 mm Hmotnost: 80 g
Délka čepele: 125 mm Celková délka: 265 mm Hmotnost: 83 g
Délka čepele: 110 mmCelková délka: 247 mmHmotnost: 76 g
Délka čepele: 80 mm Celková délka: 225 mm Hmotnost: 73 g
Délka čepele: 260 mm Celková délka: 400 mm Hmotnost: 124 g
Délka čepele: 260 mm Celková délka: 400 mm Hmotnost: 124 g